De la soluții inteligente de o complexitate mare, până la servicii IT de bază, suntem atenți la nevoile clienților!


Vânzări IT&C

În cei peste 15 ani de activitate, am ajuns să dezvoltăm foarte multe parteneriate cu branduri de renume. Fiabilitatea, raport calitate-cost bun, garanțiile și în primul rând experiența oferită clienților ce ajung să utilizeze produsele achiziționate de la noi, au fost tot timpul pe primul loc.
Am pornit ca un business de retail IT&C, fapt pentru care astăzi putem oferi produse din sfera tehnologiei și comunicației, dintr-un portofoliu de peste 800 000 de repere.
Ne-am pregătit de mici ca să fim cei mai mari, iar astăzi modelăm nevoile clienților prin tehnologii moderne!

Reducem costurile cu serviciile IT

IT-ul joacă un rol important în bunul mers al oricărei companii. Dar este posibil să nu dispuneți de personalul calificat, bugetul sau de infrastructura necesară. S-ar putea să nu aveți nevoie de permanență, ci intervenții periodice și mentenanță. S-ar putea să aveți nevoie de personal IT supra-calificat pentru anumite proiecte avansate! Deveniți partenerul Expert IT și contați pe noi să proiectăm, construim și să livrăm soluții IT flexibile și eficiente, permițându-vă astfel să creșteți eficiența firmei, să vă concentrați pe dezvoltarea afacerilor dumneavoastră, să minimizați riscurile și nu în ultimul rând să reduceți costurile.

Fără riscuri

Prin externalizarea serviciilor IT beneficiați de transferul de experiență al specialiștilor Expert IT, acumulată în peste 15 ani în domeniu, bazată pe certificări și traininguri continue (expertiza pe care nu o aveți în cadrul companiei sau care ar costa foarte mult să o aveți) câștigand astfel încrederea că serviciile vor fi îndeplinite rapid și eficient prin garanții contractuale. În acest fel veți reduce riscurile IT, prin creșterea protecției datelor confidențiale și eliminarea riscurilor ca acestea să fie modificate, distruse sau făcute publice.

Parteneriate internaționale

Pentru noi fiecare partener este diferit și analizăm împreuna cu el nevoile sale specifice, alegând soluția optimă de servicii IT, astfel încât să beneficieze de flexibilitate în funcție de numărul sistemelor de calcul, de structura și complexitatea rețelei.
Expert IT vă oferă absolut toate serviciile necesare pentru buna desfășurare a activității dumneavoastră în domeniul IT, oferindu-vă posibilitatea să beneficiați de un single-point-of-contact (SPoC) pentru toate nevoile și problemele IT, scutindu-vă astfel de haosul creat de contactarea furnizorilor multipli de servicii IT&C.


Servicii de bază

Atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii, dintre cei care necesită atenția noastră pe anumite aspecte de suport și mentenanță IT simplificată, enumerăm dintre solicitările ce le adresăm uzual. Dincolo de acestea, portofoliul nostru de servicii, poate adresa întreaga multitudine de nevoie ale clienților în domeniul IT&C!
 • Upgrade și asamblări componente PC

 • Reparații Laptopuri

 • Reparații Televizoare

 • Montaj camere supraveghere

 • Rețele de cablare structurată

 • Rețele WiFi

 • Configurare Soluții SERVERE

 • Configurare Soluții BACKUP

 • Devirusări și instalării soluții securitate

 • Configurări conturi online

 • Instalări și configurări IMPRIMANTE

 • Instalări și configurări Tablete/Telefoane

 • Configurări sisteme PC-GAMING

 • Soluții de acces la distanță

 • Montaj sisteme alarmare la efracție

 • Montaj sisteme alarmare la incendiu

 • Reparații Imprimante/Copiatoare

 • Resoftări Tablete și Telefoane

 • Actualizări drivere și sisteme operare

 • Instalare software licențiat


Servicii și programe suport specializate

Nevoile unei companii, în funcție de domeniul de activitate și mărimea sa, sunt diferite, fiind în unele cazuri particularități ale activității ce necesită suplimentarea serviciilor IT din casă, sau chiar diversificarea și protejării know-how-uli sistemelor informatice. Am conceput mai mult programe, pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri!

EXPERT IT QuickSupport

Acest program se adresează companiilor care nu doresc un abonament lunar, dar care au nevoie de servicii de asistență IT&C la distanță sau în locație ocazional, pe parcursul anului! NU presupune un abonament lunar, ci în baza comenzilor de lucru și al unui contract între părți, serviciile se plătesc pe măsură ce sunt solicitate și consumate!

Cel mai simplu și rapid mod de a putea beneficiar, ca și companie, de sprijin și asistență tehnică, din partea noastră! Chiar dacă tarifele orare în acest program sunt mai mari față de abonamentele lunare, aveți avantajul major de a plăti doar ce s-a consumat, când s-a consumat! De știut că timpii de răspuns, sunt fără GARANȚIA DE PREȚ așa cum e prevăzută în termenii și condițiile celorlaltor variante de contracte, dar în limita disponibilității și ținând cont de tichetele active, ne-am ocupat mereu de toate solicităril!
Nivele tehnice ale resursei umane din cadrul EXPERT IT sunt aceleași ca cele de la programul EXPERT IT for RENT!

EXPERT IT for RENT

Acest program se adresează preponderent companiilor din domeniul privat, care au activități sezoniere și care doresc să poată scala nevoile de servicii IT, în funcție de necesități! Abonament lunar flexibil, ce se regularizează în funcție de consum!

Pe scurt explicat, prin acest program ne dorim să ajungem la o medie de consum lunar și o planificare eficientă a resurselor tehnice și umane pentru adresarea nevoilor clienților. Se începe cu un buget lunar și o valoare de contract pe 12 luni! În cadrul bugetului, resursele tehnice și umane estimate a fi folosite, sunt diferențiate pe competențe tehnice și sarcini de îndeplinit.
Nivele tehnice ale resursei umane din cadrul EXPERT IT este după cum urmează

 1. Tehnician IT - Nivel 1 (TN1)
 2. Tehnician IT - Nivel 2 (TN2)
 3. Tehnician IT - Nivel 3 (TN3)
 4. Administrator de rețea - Nivel 1 (ADR1)
 5. Administrator de rețea - Nivel 2 (ADR2)
 6. Expert Infrastructuri Server
 7. Administrator Baze de Date - Nivel 1
 8. Administrator Baze de Date - Nivel 2
 9. Director Tehnic
 10. Administrativ Operațional - Nivel 1
 11. Administrativ Operațional - Nivel 2
 12. Administrativ Operațional - Nivel 3

EXPERT IT fixed-RENT

Acest program se adresează preponderent instituțiilor publice, dar și companiilor care au bugete fixe și a căror activitate este constantă în decursul unui an fiscal! Abonament lunar cu buget FIX, ce nu se regularizează! Suplimentările de resurse alocate, dacă nevoile se schimbă, se realizează prin întocmirea unui act adițional, sau prin contractarea separată a unor servicii de tip QuickSupport

Prin acest program ne dorim să oferim companiilor un control și o previzibilitate a costurilor cu mentenanța IT&C! Chiar dacă dispunem de aceleași resurse tehnice și umane, acest program uniformizează și simplifică modul de calcul al consumului, având doar 2 tipuri de tarife, indiferent de resursa umană implicată!

 1. Contracte contorizate la număr de tichete consumate (Caz - per tichet)
 2. Contracte contorizate la număr de ore consumate (Caz - per oră)

Dacă numărul de tichete/ore consumate, depășesc 3 luni la rând, bugetul contractului și evaluările inițiale, se va întocmi un act adițional cu o valoare nouă, agreată între părți. Orele/cazurile facturate la nivelul serviciilor de tip QuickSupport, sunt mai mari decât cele agreate la nivel de contract!

EXPERT IT for-HIRE

Acest program se adresează în general multinaționalelor și segmentului privat, companii de nivel mediu și mare, al cărui departament IT se externalizează complet! Abonament lunar cu buget FIX, ce se indexează anual!

Prin acest program am reușit să oferim clienților noștri, o soluție sigură, de încredere și foarte stabilă în ce privește continuitatea activității de business, independent de riscurile cu fluctuațiile de personal tehnic! Nevoia unui om dedicat în locația fizică a clientului, care să poată fi coordonat, trainuit și asistat de o echipă pregătită, din back-office și alături de care să documenteze și să asigure continuitatea fluxurilor și procedurilor interne, chiar și în lipsă, a fost motivația principală ce a stat la baza conceperii acestui program!
Acest program se combină în mod obligatoriu cu unul din programele EXPERT IT fixed-RENT sau EXPERT IT for RENT
Întrucât obligațiile contractuale ale acestui program, sunt în concordanță cu Codul Muncii, resursa umană dispusă în locația clientului va beneficia de aceleași drepturi:

 1. concediu anual de odihnă
 2. alte concedii prevăzute de lege
 3. 20% din activitate poate fi redirecționată către traininguri, activități interne, documentări, proceduri, etc.

Numărul de resurse umane propuse în urma evaluării poate diferi de la caz la caz, iar în condițiile actuale a pieții muncii, nivelul contractual va fi stabilit în funcție de locația clientului și factorii externi prezenți!

EXPERT IT for PRINTING

Acest program se adresează atât instituțiilor publice cât și companiilor din segmentul privat, care doresc să evite investiții și cheltuieli necontrolate cu echipamentele de printing! Acoperim consumabilele, mentenanța și reparațiile! Abonament lunar 2 secțiuni (chirie și buget total pagini lunar)! Depășirile de buget, se vor factura prin regularizare la costul per pagină din contract!

Contractele se semnează pe 3 ani și clienții pot alege în funcție de buget, între mai multe variante de echipamente. Atât echipamente noi, cât și echipamente din generație N-1, sau N-2. Echipamentele din generații N-1, N-2, sunt cele care au fost deja în exploatare la un alt client, dar care au fost retrase datorită reînnoirii parcului de imprimante de la client. Bugetul de chirie lunară la aceste generații este simțitor mai mic decât la cele noi, unde este prevăzută și rata de amortizare a echipamentului!
Majoritatea clienților, aleg parc de copiatoare mari, A3 color, cu multe funcționalități. Totuși, avem disponibile și variante mai mici, în funcție de volumul de pagini printate pe lună, din acel departament.

Recomandăm acest tip de contract pentru situațiile cu imprimări de minim 5000 de pagini / lună / echipament, pentru că la acel volum lunar ajunge clientul să se bucure de ROI (return of investment) și un TCO (total-cost-of-ownership) cât mai mic.

EXPERT IT for DEMO

Acest program se adresează companiilor cu care suntem în colaborare și cu care avem un contract activ! Nu presupune un abonament, nici alte costuri, decât asumarea dreptului de preempțiune în ce privește o soluție asemănătoare luată în considerare de a fi achiziționată în următorii 2 ani!

Presupune semnarea unui contract, prin care se stabilește o soluție de tip POC (Proof-of-concept) ce urmează a fi implementată pentru o perioadă limitată la beneficiar! Ne dorim să aducem tehnologia modernă mai aproape de clienți și să oferim șansa de a experimenta direct asupr a potențialelor beneficii care vin o dată cu implementarea sa!
În majoritatea situațiilor, soluția este implementată cu anumite limitări ale funcționalităților, ocazional putând fi deblocate pentru testarea propriu-zisă.

Recomandăm acest tip de contract pentru situațiile în care beneficiarul ezită în stabilirea unui buget în funcție de soluțiile alternative deja prezentate, dar care urmează a fi implementate în viitorul apropiat. După caz, conform clauzelor contractuale, anumite aspecte ce țin de implementare, dacă sunt considerate consumabile, sau care nu pot fi recuperate la final, vor cădea în răspunderea beneficiarului a le suporta.


Partenerii noștrii