parallax background

Iubim ce facem!? Da!, de peste 15 ani!

Tehnologia este parte din viața noastră, iar pentru echipa EXPERT IT, este munca ce o iubim a face! Consultanță de specialitate și procese complete de audit IT&C, soluții IT inteligente, echipamente hardware IT, software, printing, rețelistică, servere, echipamente de stocare, dar și soluții avansate de CLOUD public, privat sau hibrid, sunt doar o mică parte din ceea ce oferim clienților noștri.
Ne-am obișnuit să inovăm procesele și fluxurile de muncă ale clienților noștri, prin tehnologii curente și sisteme IT&C performante!
We shape your needs in current technologies!

CEO EXPERT IT

Fie în proiecte complete, fie segmentat pe cerințele clientului!
Oricare ar fi cazul, suntem dedicați și implicați să îndeplinim obiectivele setate împreună cu clienții noștri! Nu am dezamăgit, nu am renunțat și întotdeauna am găsit soluțiile prin care depășim obstacolele!
Ne-am pregătit de mici ca să fim cei mai mari!

Echipa EXPERT IT

Evaluează-ne!

START

Ajută-ne să ne îmbunătățim calitatea serviciilor oferite, atât în partea tehnică, prin evaluarea tehnicienilor, cât și în partea comercială, prin evaluarea consultanților de vânzări!

Mai aproape de clienți

Compania a luat ființă în 2007 din pasiunea pentru tehnologie. Chiar dacă a fost gândită inițial ca o rampă de lansare a companiei de software ce urma să apară în 2011, EXPERT IT a acoperit golurile din piață și datorită echipei sale, s-a dezvoltat an de an! Am început ca multe dintre companiile IT&C, un magazin de componente și tehnologie, într-un garaj, specializați în retailul IT&C. Adică tranzacționam produse, cumpărând și apoi vânzând la prețuri corecte tot mai multe produse. Dar am realizat foarte rapid că nu suntem doar o companie de retail IT, ci prin pasiunea pentru IT, combinată cu pregătirea de inginer, doream să cream și să inovăm! Fapt pentru care, deși am susținut extinderea lanțului de magazine până la 6+1, atenția noastră era către soluțiile business profesionale. Din anul 2019, am început să restrângem numărul de magazine și să ne concentrăm pe ceea ce ne-a dat plăcere și satisfacție, adică soluții inteligente cu tehnologii moderne.
EXPERT IT este printre puținele companii de IT&C, dacă nu singura, care a reușit să-și structureze activitatea în foarte multe departamente, dar cu un personal condensat, pregătit și profesionist, reușind să dezvolte cele mai inedite proiecte din domeniu. Pe măsură ce diversitatea domeniilor de activitate a cerut-o, dar și datorită oportunităților din piață, compania EXPERT IT a fost sursa de viață și viitorul altor companii din grup, ce astăzi activează pe zona software, zona infrastructurii și cablării structurate, sănătate, dar și finanțator al unor ONG-uri locale și naționale. În continuare ne vom concentra pe extinderea capacității de adresare a provocărilor cu care se confruntă clienții.
Încă de la începutul activități, am realizat că sistemul bugetar nu este un client potrivit pentru noi, atât datorită aspectelor de natură politică, dar și datorită sistemului greoi de adaptare și finanțare necesar schimbărilor permanente din domeniul IT. Lumea nu era pregătită nici măcar la nivel educațional, dincolo de aspectele ce privesc competențele digitale. Până în 2020, EXPERT IT a cumulat sub 5% din cifra de afaceri, din domeniul public, focusul principal al nostru fiind segmentul privat, în speță companiile medii și mari, inclusiv multinaționalele, ce înțeleg termeni ca TCO, ROI și care au bugete rezonabile alocate dezvoltării infrastructurii IT&C.
Am optat mereu pentru vânzare consultativă, fiind uneori chiar în postura de a refuza o tranzacție, dacă nu există o analiză și identificare a nevoilor în prealabil. Dedicarea noastră spre crearea de soluții inteligente, a fost determinată de acel concept, al analizei prealabile a nevoilor, apoi creionarea și proiectarea unei soluții IT&C personalizate fiecărui client. Și pentru că o dată ce creezi soluții personalizate, ai nevoie de servicii specializate și atenție sporită, am inovat multiple programe de suport și mentenanță pentru clienții noștri:
Dintre programele de suport, despre care puteți afla mai multe în secțiunea servicii, menționăm următoarele:
  • EXPERT IT for QUICKSUPPORT
  • EXPERT IT for RENT
  • EXPERT IT fixed-RENT
  • EXPERT IT for HIRE
  • EXPERT IT for PRINTING
  • EXPERT IT for DEMO
parallax background

Proiectăm soluții IT&C inteligente


Imaginația este limita noastră, pe care apoi o transpunem peste bugetul clienților! Structurăm proiectul pe un concept intern numit PIRAMIDA NEVOILOR IT!
Pornind de la capitolele pe care le-am adresat în cei peste 15 ani de experiență, analizăm nevoile clienților și împreună cu ei stabilim proiectul IT&C! Facem planul de acțiune și începem implementarea!

În cazul în care începem cu un AUDIT, clienții primesc un proiect care include și simularea TCO (total-cost-of-ownership), prin care vor cunoaște cu ce buget încep, ce mentenanță se impune și ce costuri viitoare vor urma!


Capitole soluții implementate

Nu! Nu este un joc de lego, în care iei mai multe piese și le pui cap-coadă și iese la final ceva! Este un ECOSISTEM pe care-l proiectăm, îl implementăm, îl menținem și-l dezvoltăm în permanență, după cum se actualizează și nevoile clienților! Fie că începem colaborarea cu un singur capitol, fie că ai un proiect GREENFIELD și suntem alături de voi de la început, EXPERT IT este partenerul potrivit!
Prin experiența sa, prin competența sa, prin pasiunea cu care ne implicăm trup și suflet alături de tine!

Câte și mai câte am proiectat?!

Datacenter privat, hibrid sau cloud!
Acest termen extins ca înțeles și uz, face referire la aglomerarea tehnicii de calcul, într-o cameră tehnică. În funcție de cum sunt dispuse serviciile de tip LOB (Line-of-business), vom face mențiunea dacă este o soluție independentă de internet, dependentă de internet, sau hibridă.
Oferim toate etapele de servicii: auditare, consultanță, proiectare, implementare și mentenanță!
Citește mai mult aici!
Soluții de securitate cibernetică
Fie că îți vom sugera o soluție tehnică hardware sau software, on-premise sau de tip cloud, acest subiect este unul foarte important. Companiile ce ignoră să aloce buget și să investească în acest domeniu, se supun unor riscuri foarte mari, în ce privește integritatea și securitatea datelor, dar și afectarea activității companiei în unele cazuri.
Citește mai mult aici!
Soluții avansate de WiFi
Acasă ești obișnuit cu un router cu WiFi folosit pentru a oferi internet pentru laptop, telefon, tabletă, tv, diverse echipamente cu conectivitate IOT.
Dar într-o companie cu număr mare de utilizatori și echipamente, dar și diverse funcționalități de business, ce fac uz de rețeaua WiFi, vei avea nevoie de sprijin profesionist în a concepe o soluție integrată, performantă și modernă.
Citește mai mult aici!
Licențiere software (multi brand)
În baza numeroaselor parteneriate active, te putem ajuta să licențiezi atât aplicații de business de genul Office, CorelDraw, Autocad, Adobe, Teamviewer, Visio, Microsoft Project, dar și multe alte aplicații Microsoft, aplicații de management și multe alte.
Citește mai mult aici!
Furnizare echipamente IT&C
Așa am început în 2007! Cu furnizare echipamente IT&C! Astăzi lucrăm cu un portofoliu de peste 800 000 de produse, din sfera tehnologiei și conex acesteia! Dincolo de cele uzuale de care știe toată lumea, laptopuri, calculatoare, televizoare, imprimante, servere, etc. sunt și multe alte soluții disponibile pentru nevoile tale. Încearcă o întrebare!
Soluții avansate de networking
Aceste soluții încep de la o analiză a topologiei de echipamente existente și a nevoilor de integrare a acestora. Ulterior se face un plan de conectare a acestora pe baza infrastructurii de rețea, activă sau pasivă, astfel încât clienții să poată stea liniștiți în ce privește securitatea și accesul la datele lor! Securitatea este un aspect important de urmărit, încă de la acest nivel!
Soluții ERP, CRM, TICKETING, software
Am căutat mereu să fim consecvenți în soluțiile oferite și să venim în atenția clienților cu soluții testate și implementate deja, pe care le cunoaștem și care pot oferi un ROI (return-of-investment) clienților! Prin digitalizarea proceselor companiei, clienții pot să-și protejeze de multe ori activitatea, să își asigure o stabilitate și să elimine eroarea umană! Nu ezita să ceri o ofertă!
Săli conferințe și sisteme votare
O sală de conferință, fie că este echipată cu sistem de votare, sau nu, necesită o atenție sporită, pentru ca rolul oferit de această să fie îndeplinit cu succes. Experiența noastră permite să prevedem scenariile de utilizare și situațiile exploatate de utilizatori, fapt pentru care putem stabili necesarul de proiectare și echipare a acestora, cu tot cu dotările necesare!
Săli de cursuri digitale
Sălile de cursuri sunt proiecte des întâlnite în sectorul educațional, fie că este privat sau public, dar și în cadrul companiilor medii și mari, sau al multinaționalelor care au o nevoie de școlarizare specifică domeniului lor de activitate. Avem experiența implementării de astfel de proiecte și putem ajuta clienții să evite din disconfortul și neplăcerea de a avea săli finisate, dar incomplet dotate din punct de vedere tehnic!
Săli multidisciplinare
Am întâlnit în mai multe situații, în munca cu clienții ce lucrează în domenii de activitate bazate pe creație, inovație, dezvoltare, nevoia de a colabora și a coopera în săli multidisciplinare, pregătite cu birotica, tehnologia și designul potrivit pentru a le permită să livreze rezultate cu un randament mare.
Soluții digitale de CALL-CENTER
Astăzi o soluție de call-center a devenit foarte accesibilă, atât la nivel de costuri cu serviciile ISP, dar și la nivel de implementare și chiar soluțiile software moderne și foarte performante dedicate acestui segment. Flexibilitatea implementării de soluții digitale de CALL-CENTER, permit astăzi integrarea telefoanelor mobile, tabletelor, softphone-urilor de pe PC/Laptop, cât și device-urile clasice de IP-PHONE, sau device-uri de conferințe, cu costuri minime! Poți prelua controlul la tot ce însemna până nu demult, stocarea apelurilor primite, creșterea calității serviciilor oferite și soluționarea neînțelegerilor cu clienții voștri!
Soluții integrate pentru TELEMEDICINĂ și TELEMUNCĂ
Mai ales după pandemia prin care am trecut, am înțeles cât de important este să fim pregătiți de a reacționa și a munci de la distanță! Am reușit să concepem soluții inovative, moderne și foarte performante în domeniul medicinii! De asemenea, prin soluțiile de tip SDN, SDWAN, RDP-over-HTML5 și multe altele, am conceput și oferit alături de partenerii noștri, o multitudine de soluții pentru realizarea TELEMUNCII în condiții de maximă confidențialitate și securitate a datelor, protejând activitatea companiilor și resurselor sale!

Și tot atâtea am implementat!

Soluții LFD (WallTV, Signage, HotelTV)
Am fost implicați în proiecte de acest tip, atât la nivel hardware, ca integrator, cât și la nivel software ca dezvoltator. Putem confirma că avansurile făcute în acest domeniu, oferă astăzi multe soluții frumoase pentru proiectele de acest gen. Fie că vorbim de o pensiune sau hotel nou, fie că vorbim de un local cu nevoi de Semnalizare (Signage) dinamic, sau companii și sedii a corporațiilor, prin care clientul dorește să prezinte cultura companiei și să se asigure că ce a avut de transmis a are o șansă mai mare de a fi recepționat! Sprijinim și companiile ce doresc să se focuseze pe publicitate și nu doresc să aloce timp și resurse în domeniul tehnic! În acest capitol, intră și soluțiile de tip INFO KYOSK, prin care poți integra fluxuri de tip SELF-SERVICE prin care clienții pot să inițieze procesul de vânzare/achiziționare, până ajunge la un reprezentant al companie!
Soluții de printing, barcode, scanners
Indispensabile din activitatea de comerț și logistică, multitudinea de soluții de acest tip necesită experiența și asistența unor parteneri de încredere! Compatibilitatea tuturor componentelor și integrarea cu soluția software prin care vor fi utilizate, va fi diferența între satisfacția clientului și neutilizarea sistemelor. Viteza, rezistența la mediul în care sunt utilizate și consumabilele sunt doar câteva aspecte de avut în vedere!
Soluții și sisteme AUDIO
Boxe portabile, boxe încastrabile, sisteme audio de notificări alerte, boxe și sistem audio de scenă, sau soluții studiouri, sunt o parte din elementele ce fac parte din această categorie! Programează o discuție și ne poți povesti ce dorești să faci, iar noi împreună cu partenerii noștri te vom consilia și îți vom putea fi alături, din primul moment, până la go-live!
Sisteme inteligente pentru case (IOT)
Cum ar fi să-ți controlezi toate electronicele din casă dintr-o aplicație pe tabletă sau telefon? Să pornești centrala de gaz înainte să ajungi, sau să controlezi luminile și echipamentele electronice din casă?
Sisteme CCTV
Toată lumea poate achiziționa astăzi soluții de supraveghere video, iar tehnologia este suficient de utilizată și accesibilă, încât sunt mari șanse să poți lua ce trebuie. Totuși trebuie avut în vedere faptul că montarea și mentenanța acestor sisteme necesită expertiză tehnică specializată și personal autorizat de instituțiile abilitate! Mai mult de atât, trebuie știut că datorită lipsei de personal tehnic specializat, majoritatea companiilor vor refuza intervenția sau montajul cu soluții hardware și software care nu au recomandarea acestora. Înainte de a achiziționa un astfel de sistem, consultă-te cu noi și-ți vom face o ofertă. Persoanele juridice din România, sunt obligate să facă montajul și dovada achiziționării de echipamente cu certificate de conformitate și să țină un jurnal de service! Pentru proiectele de complexitate mare, se găsesc soluții CCTV performante care pot răspunde nevoilor și care pot fi integrate cu soluții de tip BMS!
Sisteme control acces
Acestea pot fi de complexitate scăzută sau foarte mare, în funcție de nevoile clientului. Pentru o gospodărie poate ajunge o yală inteligentă, un interfon video, o integrare cu magneți de forță și cheie de acces, sau cartele! Totuși, pentru companii, nevoile se pot schimba radical, fiind necesar a defini roluri pentru utilizatori, a crea pontaje, a raporta părăsirea anumitor filtre, grad de acces diferit și evident, montarea în zone industriale cu influențe din partea unor factori externi! Putem oferi soluții pentru toate spețele menționate, iar prin competențele interne și ale partenerilor noștri, asigurăm de la proiectare până la implementare și apoi mentenanță!
Soluții de alarmare la efracție
Asemeni sistemelor CCTV și aceste soluții necesită montaj de specialitate, evidența acțiunilor de service și autorizare personalului ce face montajul. În cazul companiilor, sunt șanse să necesite și evaluarea de risc în prealabil, iar după domeniul de activitate, inclusiv un proiect tehnic. Suntem pregătiți să oferim soluții, montaj și mentenanță, atât clienților casnici, cât și companiilor, până la cel mai mare nivel de complexitate dorit!
Soluții alarmare la incendiu
Asemeni sistemelor CCTV și aceste soluții necesită montaj de specialitate, evidența acțiunilor de service și autorizare personalului ce face montajul. În cazul companiilor, sunt șanse să necesite și evaluarea de risc în prealabil, iar după domeniul de activitate, inclusiv un proiect tehnic. Suntem pregătiți să oferim soluții, montaj și mentenanță, atât clienților casnici, cât și companiilor, până la cel mai mare nivel de complexitate dorit! Trebuie avut în considerare că soluțiile wireless sunt foarte costisitoare, iar soluțiile cablate, au regim special al cablurilor și al traseelor!
Automatizări
Ne plac mult aceste proiecte, pentru că dincolo de cele clasice care îți oferă confort când ajungi sau când pleci de-acasă, de genul porților automate, vorbim și de automatizări mai avansate, de genul: instalarea de sisteme de retracție automatizată a unor televizoare din perete/tavan/mobilier; instalarea de sisteme automatizate pentru săli de testare, în care monitoarele, tastatura și mouseul sunt montate pentru securizare antivandal și pot fi controlate centralizat!
Sisteme de management al clădirilor (BMS)
Aceste proiecte sunt preponderent căutate în cazul companiilor ce își construiesc sedii noi și doresc un control și o supraveghere dinamică a cum "respiră" clădirea! Soluțiile BMS, gestionează funcționarea unor sisteme de tipul alarmelor la efracție, alarmelor la incendiu, control acces, fum, dezhumare, sisteme CCTV și permite crearea de scenarii de reacție și planuri de adresare a problemelor ce pot apărea.
Soluții complete DISPECERAT PAZĂ
Am identificat soluțiile hardware și software și am construit și implementat astfel de proiecte! Crearea rețelei M2M între echipamentele montate la beneficiarii clientului nostru, dispecerat, centrul de comandă, aplicațiile de monitorizare, raportările lunare și crearea strategiei de abonamente și vânzări. Am predat cu succes astfel de proiecte și au fost avizate de instituțiile abilitate!
Soluții COS și GREENFIELD
Ne-am bucurat să fim parte din proiecte de tip COS (Corporate Office Solutions) și GREENFIELD, fie ca subcontractor, fie soluții complete de la zero! Suntem capabili să coordonăm astfel de proiecte, cap-coadă, pentru a lăsa timp investitorului să se preocupe de construirea echipei și gestionarea aspectelor juridice. PRELUĂM un spațiu de birouri în roșu, și-l livrăm complet echipat și dotat, sau sprijinim investitorul din momentul în care a identificat terenul, până la final, când personalul companiei intră în clădire!
parallax background
 

Cum dorești să folosești tehnologia?


Realitatea începe cu un vis!
Îți cerem un singur lucru, când începem un proiect împreună: vorbește simplu despre cum îți imaginezi tu că ți-ar place să se desfășoare activitatea ta, iar noi o vom transpune în tehnologii moderne și curente! Sigur ai anumite așteptări și ți-ai dori ca unele activități să fie mai simple, sau unele răspunsuri mai rapide, nu-i așa? Odată ce înțelegem nevoia de business, poți fi sigur că soluția va fi ușor de înțeles și de folosit!

Ce să nu faci?

Pierzi timp!

Suntem profesioniști și știm ce facem, la fel cum tu ști ce faci în compania ta! Beneficiază din plin de experiența noastră, lăsându-ne pe noi să-ți explicăm despre noile tehnologii și soluții IT&C!

Compromis!

Sunt șanse ca după ce se începe un proiect, să ai rețineri din cauza greutăților ce le întâmpină personalul din companie, sau chiar reticiența acestora la schimbare! Nu ceda, nu da înapoi, nu faceți compromis!

Peste 5000 de parteneriate oficiale!

Suntem parteneri oficiali cu multe branduri renumite din întreaga lume, pentru că am creat soluții IT inteligente alături de parteneri puternici, cu o diversitate mare de produse!

O parte din partenerii noștri îi regăsiți pe pagina noastră de Servicii